klitgården
- et refugium

 

klitgården

ophold legatmuligheder informationer kontakt · nyheder venneforeningen

· nyheder

afholdte arrangementer arrangeret af Refugium Klitgården, klik her

 

 

 

Nyheder 2015

Foreningen Refugiet Klitgaardens Venner planlægger følgende arrangementer i 2015:  

24. maj (Pinsedag) kl. 15.00 på Skagen Skipperskole:

Maritim eftermiddag, hvor skolens forstander Anders C.T. Andersen introducerer os til søfarten og søfartsuddannelserne i Skagen – og kaptajn Dick Danielsen fra Maersk i en samtale med journalist og forfatter Kirsten Jacobsen fortæller om at sejle på verdenshavene med verdens største skib.

 
 

De følgende arrangementer foregår alle på Klitgaarden:

Torsdag den 2. juli kl. 20.00

- får vi besøg af udenrigskorrespondenten og forfatteren Puk Damsgaard, der fortæller om livet som reporter i verdens brændpunkter – og om sit arbejde med bestseller-bogen ”Hvor Solen Græder”.

 

 

Fredag den 10. juli kl. 20.00

- holder vi foreningens årlige generalforsamling. Efter beretninger, regnskaber og valg tager sangeren og komponisten Hans Dal – som traditionen efterhånden byder – guitaren frem og guider os på en lille rejse gennem den nordiske sangskat.

 

 

Torsdag den 23. juli kl. 20.00

- hedder gæsten Hans Gammeltoft-Hansen. Han kan berette om en begivenhedsrig årrække som ombudsmand og som en stærk og kontroversiel stemme i den danske debat.

 

 

Onsdag den 5. august kl. 20.00

- slutter vi sæsonen med et kig ind i TV-verdenen. Det sker, når Danmarks mest erfarne talkshowvært Michael Meyerheim deler sine oplevelser fra et langt liv foran og bag kameraerne med os.