klitgården
- et refugium

 

klitgården

ophold

legatmuligheder

ambassadører

informationer

kontakt

nyheder

venneforeningen

· nyheder

afholdte arrangementer arrangeret af Refugium Klitgården, klik her

 

 

 

Nyheder 2015

 

Foreningen Refugiet Klitgaardens Venner præsenterer følgende arrangement:

Meyerheim – og alle de andre

 Onsdag den 5. august kl. 20.00


Foto: http://programmer.tv2.dk

Når man ser tilbage på journalisten og TV-værten Michael Meyerheims 46 år i medieverdenen, fristes man til at sige, at han har mødt alle: De kendte, de berømte, de sjove, de mærkelige, de opsigtsvækkende.

Hundredvis, ja måske tusindvis af mennesker har han siddet overfor som interviewer i talkshows, Eleva2ren, Go’ Morgen Danmark og tilsvarende populære udsendelser.

Onsdag den 5. august 2015 kan man møde ”manden, der har mødt alle de andre” på Klitgaarden. Her vil Michael Meyerheim fortælle om nogle af de mange spændende personer, der har krydset hans vej, fra toppolitikere til sportsfolk, skuespillere - og entertaineren Victor Borge.

Michael Meyerheim tager udgangspunkt i sin dramatiske, jødiske familiebaggrund og i den betydning, den har haft for hans liv. Han begyndte sin karriere som lokaljournalist i Nordsjælland og blev senere dagbladet Politikens USA-korrespondent på et tidspunkt, hvor notesblok og adgang til en telefonboks var blandt reporterens vigtigste arbejdsredskaber. Senere foretog han et skift i livet, vendte hjem til Danmark og blev vært på TV-programmer, hvor han skulle turde være sig selv på skærmen og samtidig få det bedste frem i sine gæster.

Det er blevet til et langt og spændende liv foran og bag kameraerne – ofte i selskab med uforudsigelige temperamenter og gode kolleger, ikke mindst makkeren Cecilie Frøkjær, som Michael Meyerheim har delt talrige oplevelser med.

Få hele historien ved Klitgaardens Venners sidste arrangement i år.


Venneforeningen anbefaler, at man bestiller billet i rigtig god tid, da der kun er et begrænset antal pladser.

Entré, inklusive et glas vin:
medlemmer kr. 100,00
ikke medlemmer kr. 150,00

Tilmelding nødvendig på info@klitgaarden.dk eller på tlf. : 96 79 19 99